Reportáž z PAF Tachov 2015

Pokud jste nestihli přijít na páteční vernisáž k mé autorské výstavě v Tachově, snad vás potěším krátkou reportáží z akce.

Bylo mi opravdu ctí zahájit 37. ročník Festivalu PAF TACHOV autorskou výstavou svých podvodních fotografií. Obrazy jsou umístěny v malebném prostředí Muzea v Tachově, kde mě coby autorku velice pěkně uvedla PhDr. Jana Hutníková, ředitelka muzea.  Vernisáž byla komorní, ale o to milejší, moc mě těšil zájem a zvídavost návštěvníků.

ALI_1382ALI_1303

Dokonce jsem byla obdarována plaketou Autorské výstavy, kterou mi předal ředitel Festivalu PAF Tachov, pan Bohumír Kráčmar.  Návštěvníky jsem stručně uvedla slovem do zákulisí mé podvodní tvorby, poté následovala kulturní vložka, které se dokonale zhostil  vynikající skladatel a muzikant Josef Gušlbauer s písní Vodní sen, kterou složil na motivy mých podvodních fotografií.

ALI_1388ALI_1341

A jako bonbónek na konec zazpívala má dcera Bětka v kytarovém doprovodu pana Josefa píseň  „Den je krásný“.

ALI_1360

Závěrem bych chtěla ještě jednou poděkovat organizátorům Festivalu PAF Tachov za oslovení a možnost prezentace mých podvodních fotografií, dále děkuji Josífkovi za ochotu přijet a zahrát, stejně tak Bětce za odvahu zazpívat. A nakonec děkuji dceři Báře za fotodokumentaci z vernisáže a Martinovi za pohotové zachycení zpěvu Bětky na svůj mobil. :-)

ALI_1252

Pokud budete mít v dubnu cestu směr Tachov, určitě se zastavte, pokoukejte a třeba i koment v knize náštěv zanechejte :-)

ALI_1354ALI_1380